Siza ondersteunt Sinterklaasfeest in Utopia

Foto:

REGIO – Woensdag 3 december organiseren de inwoners van Utopia een groots Sinterklaasfeest. Een feest voor kinderen die geen kans zien of hebben om een leuk Sinterklaasfeest te vieren omdat zij het minder breed hebben.

Leer- werkplaats De Wambeek, van Siza, ondersteunt het initiatief door speelgoed in te zamelen.

De Wambeek in Velp roept iedereen op om gebruikt speelgoed wat in goede staat verkeerd te doneren, om ook deze kinderen een onvergetelijk Sinterklaasfeest te geven. 
Het ingezamelde speelgoed wordt schoongemaakt, gecontroleerd, gesorteerd, gerepareerd en ingepakt door cliënten van De Wambeek. Zij zorgen er ook voor dat het speelgoed wordt afgeleverd in Utopia. 
Via www.sbs6.nl/utopia kunt u, als u een Utopia paspoort heeft of aanschaft, live meekijken waar en bij wie het speelgoed terecht komt.
Help mee om op 3 december een mooi Sinterklaasfeest voor een grote groep kinderen neer te zetten en lever uw gebruikte speelgoed bij ons in, wij zorgen voor de rest. U kunt uw gebruikte speelgoed inleveren op:
De Wambeek, Den Heuvel 72 in Velp, werkdagen tussen 11.00 en 15.00 uur
De actie loopt tot en met 12 november 2014
Voor vragen of inlichtingen kunt u bellen met Ingeborg Keereweer / Henk-Jan liet, telefoonnummer 026-629246
Op de hoogte blijven van ons laatste nieuws via Facebook? Klik HIER en druk op “Vind ik leuk”. Liever via Twitter? Volg ons via @HetRhedenNieuws
Klik HIER wanneer u zich wilt aanmelden voor de nieuwsbrief.
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen