Ikonen en Engelen Schilderen in Laag Soeren

Foto:

LAAG SOEREN – Eind november starten de lessen Ikonen en Engelen schilderen. Marjan Smit besloot op een kleinschalige, persoonlijke manier les te gaan geven.

Haar ervaring en grote plezier in lesgeven aan het Saxion en aan de Academie voor Realistische Schilderkunst in Deventer maakte dat zij de volgende stap zette: Ze richtte een eigen schilderschool op, Boulevard Magenta. Aan de basis staan ambachtelijk vakmanschap en inzicht in het leerproces van de ander.
Marjan Smit:
“Laag over laag mijn verhaal vertellen, dat is wat ik doe wanneer ik schilder. Ik werk nooit in een keer naar het eindresultaat maar wanneer het klaar is zie ik de verflagen  als gestolde tijd. Ik wil werk maken dat dicht op mijn huid ligt, dat bij mij past. Daarnaast vind ik het geweldig om de mogelijkheden en de schoonheid van verf en kleur te onderzoeken en ervan te genieten.”
Wilt u ook ervaren hoe het is om ondergedompeld te worden in de wereld van kleur en krachtig, ambachtelijk werk maken? Dan bent u van harte welkom tijdens de open lessen om te sfeer te proeven en een uitgebreid aantal Ikonen en Engelen te bekijken.
Dat kan op de zaterdagen 22 november, 29 november, 6 december en op de donderdagen 27 november en 4 december, van 10:00 tot 16:00 uur.
Neemt u contact op met Marjan Smit 06-46 280 411, [email protected] www.boulevardmagenta.nl Landgoed Laag Soeren, Badhuislaan 25, 6957 DB, Laag Soeren.
Op de hoogte blijven van ons laatste nieuws via Facebook? Klik HIER en druk op “Vind ik leuk”. Liever via Twitter? Volg ons via @HetRhedenNieuws
Klik HIER wanneer u zich wilt aanmelden voor de nieuwsbrief.
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen