Ruysdael Kwartet speelt in de Grote Kerk in Velp

VELP – Afgelopen vrijdag 31 oktober speelde Nederlands beroemdste strijkkwartet, het Ruysdael Kwartet in de Grote Kerk in de Kerkstraat 32 in Velp.

Zij gaven een voorproefje  van het nieuwe kamermuziekfestival ZOOM. Dit is een nieuw festival  voor musici dat plaats zal vinden van 4 t/m 7 juni 2015. En zal gehouden worden op verschillende locaties in de Gemeente Rheden en Rozendaal.

Het concert begon op vrijdag om 20.15 uur, het programma bevatte diverse muziekstukken zoals, werken van Schubert, Britten en Sjostakovitsj.
Dit werd zeer gewaardeerd door de vele aanwezigen, meer dan 125 mensen waren gekomen om het concert bij te wonen, waaronder Burgemeester Petra van Wingerden, wethouder Nicole Olland, wethouder Constans Pos, en Loco burgemeester/wethouder Logeman van de gemeente Rozendaal.
Tijdens ZOOM worden behalve concerten ook masterclasses gegeven op scholen in de Gemeente. En op de laatste dag is er een fietstocht langs plekken waar deelnemers naar kleine optredens kunnen luisteren.
Na het concert nodigde de musici en de organisatie van ZOOM, allen uit om gezellig iets te drinken, en bij te praten over de nieuwe plannen.
Klik op de bovenste foto voor meer foto’s.
kerkstraat-31-10-14-012
Op de hoogte blijven van ons laatste nieuws via Facebook? Klik HIER en druk op “Vind ik leuk”. Liever via Twitter? Volg ons via @HetRhedenNieuws
Klik HIER wanneer u zich wilt aanmelden voor de nieuwsbrief.
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen