Theater aan Huis in Velp

Foto:

VELP – Op 13, 14 en 16 november aanstaande wordt rondom de Kerkstraat in Velp een nieuw kleinschalig theaterinitiatief gepresenteerd onder de titel ‘Theater aan Huis’.

In 5 korte voorstellingen, op 5 verschillende locaties vertellen 5 regisseurs hun verhaal over heimwee en verlangen. Het leven betrapt in 75 intense minuten. 

Het evenement biedt aan routiniers maar ook aan jong aanstormend regietalent de mogelijkheid theater te maken op ongebruikelijke locaties. 

Hans Assink, Caro de Feijter, Koen van Hensbergen, Ana Nicola en Annemiek Verhoeven hebben in totaal 17 enthousiaste amateur toneelspelers aan het werk gezet voor het realiseren van ‘Kool’, ‘Quatre Bras’, ‘Epiloog’, ‘Wals der Herinnering’ en ‘Vijfluik’. 

Op 13 en 14 november begint het programma om 19.30 uur. Zondag 16 november is de aanvang om 15.00 uur. De start is bij het Rondeel, Kerkstraat 32 in Velp. De entree bedraagt 10.- euro. 

Reserveren is noodzakelijk en kan bij Boekhandel Jansen & de Feijter – Emmastraat 6 Velp / [email protected]  Theater aan Huis wordt mogelijk gemaakt door Boekhandel Jansen & de Feijter, Cultuurbedrijf RiQQ en voorheen Kleintje Cultuur.
 
(foto: collectie Mommersteeg)
Op de hoogte blijven van ons laatste nieuws via Facebook? Klik HIER en druk op “Vind ik leuk”. Liever via Twitter? Volg ons via @HetRhedenNieuws
Klik HIER wanneer u zich wilt aanmelden voor de nieuwsbrief.
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen