Stevige dagwandeling over de Veluwezoom

RHEDEN – Liefhebber van langeafstandswandelingen? Ga op 15 november om 10.00 uur mee en maak een stevige wandeling door Nationaal Park Veluwezoom.

Je wandelt de hele dag met een gids door Nationaal Park Veluwezoom, over heuvels en door dalen. Je komt op plekken waar je normaal gesproken niet komt. Bijzonder geschikt voor LAW-liefhebbers. 
Onderweg stoppen we voor een warme versnapering. Genieten van rustige delen van natuurgebied Veluwezoom en van de weidse uitzichten! 
Wandeling van zes uur voor iedereen die van stevige wandelingen houdt. Een goede wandelconditie is noodzakelijk, gezien het wandeltempo en de vaak pittige klimmetjes die je in Nationaal Park Veluwezoom tegenkomt. 
De kosten voor deelname bedragen € 18,00 voor leden van Natuurmonumenten en € 27,00 voor niet-leden, inclusief warme versnapering. 
Let op: het aantal beschikbare plaatsen is beperkt, reserveer van te voren je deelname. Dit kan via www.natuurmonumenten.nl/activiteiten of telefonisch bij Bezoekerscentrum Veluwezoom 026 – 497 91 00. Vergeet niet je verrekijker mee te nemen. 
Meer activiteiten?
Kijk op www.natuurmonumenten.nl en volg ons op Twitter en Facebook: @NM_Gelderland & www.facebook.com/DeVeluwe
(Foto: Natuurmonumenten, René Koster)
Op de hoogte blijven van ons laatste nieuws via Facebook? Klik HIER en druk op “Vind ik leuk”. Liever via Twitter? Volg ons via @HetRhedenNieuws
Klik HIER wanneer u zich wilt aanmelden voor de nieuwsbrief.
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen