Ontspannende bijeenkomst op de Dag van de Mantelzorg. 

Foto: Rhederoord

RHEDEN/ROZENDAAL- Bent u een van de mensen die langdurig zorgt voor een chronisch zieke, gehandicapte of hulpbehoevende partner, ouder, kind of ander familielid, vriend, kennis of buur? En woont u in de gemeente Rheden of Rozendaal?

Dan bent u, mantelzorger, van harte uitgenodigd voor een ontspannende bijeenkomst op de Dag van de Mantelzorg zaterdag 8 november.
De Dag van de Mantelzorg is voor de gemeenten Rheden en Rozendaal een reden om mantelzorgers een middag van ontspanning te bieden. 
Het MVT (Mantelzorg en Vrijwillige Thuishulp) organiseert deze dag in samenwerking met Innoforte en Attent. Ze sluiten in het programma aan op het landelijk thema van dit jaar: “Allemaal verhalen”.
De middag vindt plaats op Landgoed Rhederoord aan de Parkweg in de Steeg.
High Tea en Verhalen
Na een welkom op het Landgoed wordt de middag vervolgd met een heerlijke High Tea in het Koetshuis afgewisseld met verhalen die verteld worden door Barbara Elenbaas, zij is als geestelijk verzorger verbonden aan Innoforte.
De zaal is om 13.00 uur open en het programma start om 13.30 uur met een kop koffie of thee en eindigt om 16.30 uur.                                       
Deelname is gratis. 
Aanmelden
Wilt u deelnemen meldt u dan voor 1 november aan bij:
Het MVT Rheden en Rozendaal 
Telefonisch: 026 – 370 70 70 (op werkdagen tussen 9.30 – 11.30 uur, andere tijden antwoordapparaat). Per e-mail: [email protected] 
Wanneer u vervoer nodig heeft om naar deze bijeenkomst te komen, kunt u dat aangeven bij uw aanmelding. Zij zullen dan hun uiterste best doen vervoer voor u te regelen.
Als u iemand nodig heeft die u vervangt tijdens uw afwezigheid proberen zij ook daarvoor een passende oplossing te vinden.
Op de hoogte blijven van ons laatste nieuws via Facebook? Klik HIER en druk op “Vind ik leuk”. Liever via Twitter? Volg ons via @HetRhedenNieuws
Klik HIER wanneer u zich wilt aanmelden voor de nieuwsbrief. 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen