Rosendaalsche Kapel  (KRK)  in de Eusebius Kerk in Arnhem

Foto:

ARNHEM/VELP – Op 24 december zal de Koninklijke Rosendaalsche Kapel  (KRK)  in de Eusebius Kerk in Arnhem acte de présence geven tijdens de traditionele Kerstviering aldaar. Ook in 2012 had het harmonieorkest van de KRK  de eer tijdens de Kerstsamenzang voor alle gezindten voor honderden kerkbezoekers te mogen spelen.

Toen waren zowel leden van het organiserende kerkbestuur als leden van het orkest verrast over de klankkleuren van het blaasensemble in dit imposante Arnhemse kerkgebouw.  Men was het erover eens, dat dit optreden voor herhaling vatbaar was. 
Gelukkig heeft het harmonieorkest de gelegenheid om zich terdege op dit kerstoptreden voor te bereiden. Zo zal de kapel ook dit jaar weer muzikaal bijdragen aan de oecumenische kerstviering en samenzang in de R.K. Kerk in de Emmastraat in Velp. 
20 december
Het optreden in Velp in de Emmastraat begint op zaterdag 20 december om ongeveer 18.30 uur. De kerstviering zelf begint om 19.00 uur. De vocale bijdrage komt dit jaar van het gospelkoor Voices. 
7 februari
Zaterdag 7 februari 2015 organiseert de KRK weer een Play-In voor blazers en slagwerkers. Een oefendag voor leden en niet-leden van de vereniging onder het motto: Met een Play-In het vroege voorjaar in. Alle deelnemers ontvangen nieuwe muziekstukken die vanaf ongeveer 9.30 uur worden ingestudeerd. Aan het eind van de middag wordt het muzikale resultaat voor belangstellenden ten gehore gebracht.  
Wie geen lid is van de Rosendaalsche Kapel, wel een blaasinstrument of slagwerk bespeelt en graag deelneemt aan dit vrolijke evenement kan zich nu reeds aanmelden bij de secretaris van de vereniging: Peter Mekkink, telefoon 0316 263685.
Op de hoogte blijven van ons laatste nieuws via Facebook? Klik HIER en druk op “Vind ik leuk”. Liever via Twitter? Volg ons via @HetRhedenNieuws
Klik HIER wanneer u zich wilt aanmelden voor de nieuwsbrief. 
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen