Trotsmarkt en Gelderse Museumdag op Kasteel Rosendael

ROZENDAAL – Afgelopen zaterdag 18 oktober was het voor de eerste keer Trotsmarkt, een nieuw evenement. Ook deed Kasteel Rozendaal mee met de Gelderse Museumdag.

Het kasteel was zaterdag voor slechts €1,– per persoon te bezoeken, er waren nu geen rondleidingen door het kasteel, maar op diverse tijden waren er wel unieke verhaalvertellingen in het kasteel.
Maurits van Huijstee, schrijver van “Diego Zonnesteek”, las, samen met een aantal anderen, passages voor uit de boeken. Dit gebeurde op verschillende spannende plekken in het kasteel van 12:00 tot 16:00 uur.
 
or61hc7p7n1t2uc3rj5iuvk8c
Trotsmarkt is de naam van een nieuwe “Streekproductenmarkt” voor Rozendaal en omstreken. Om alvast een voorproefje te geven was er vandaag tijdens de Museumdag voor het eerst een markt met standhouders die hun producten aanprezen, producten waar ze “trots” op zijn. Met ingang van april 2015 zal er iedere 4e zondag van de maand een pure en eerlijke markt staan voor het kasteel en in de rozentuin. 
De markt werd druk bezocht, ook doordat het uitzonderlijk mooi weer was en de combinatie met de Gelderse Museumdag was gemaakt. Al vanaf de opening stroomde de bezoekers naar binnen en liepen zij langs de vele kramen.
Klik op de bovenste foto voor meer foto’s.
Voor meer informatie: www.trotsmarkt.nl of mail naar [email protected].
z9oxjbuxscfimk4nl8awbmrss
Op de hoogte blijven van ons laatste nieuws via Facebook? Klik HIER en druk op “Vind ik leuk”. Liever via Twitter? Volg ons via @HetRhedenNieuws
Klik HIER wanneer u zich wilt aanmelden voor de nieuwsbrief.
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen