Talloze Citroëns komen zondag 19 oktober naar de Posbank

Foto:

RHEDEN – Historische en zo ook moderne Citroens zijn te gast bij de landelijke najaarsmeeting van het Citroën-Forum.nl. Deze meetings zijn altijd ontspannen en gezellig met als doel samen op een leuke plek bijkletsen over het eigen merk!

Sommigen noemen dit nieuwerwets “cars and coffee”, de leden van het forum, waar je overigens geen lid van hoeft te zijn om de verhalen te volgen, noemen dit gewoon de CiFo najaarsmeeting. Op zondag 19 oktober is iedereen vanaf 12 uur, het liefst met Citroen, welkom bij Paviljoen de Posbank op, de Zijperberg (Beekhuizenseweg 1 in 6991 JM Rheden). Het Paviljoen de Posbank ontvangt de Citroenrijders. 
ICCCR 2016
Over twee jaar komen er zelfs duizenden Citroëns naar de Gemeente Rheden. Dan wordt de ICCCR 2016 georganiseerd van 11 t/m 14 augustus. Dit zal het grootste Citroën evenement aller tijden te worden. Er worden meer dan 5.000 auto’s verwacht en meer dan 10.000 personen zullen komen! Dit alles zal plaats vinden op de terreinen van Kasteel Middachten. 
Ook de organisatie van aanstaande zondag verwacht dat het aardig druk zal worden op de Posbank. Zelfs buitenlandse Citrioen rijders worden verwacht.
citron2
Op de hoogte blijven van ons laatste nieuws via Facebook? Klik HIER en druk op “Vind ik leuk”. Liever via Twitter? Volg ons via @HetRhedenNieuws
Klik HIER wanneer u zich wilt aanmelden voor de nieuwsbrief.
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen