60 jarig huwelijkspaar in Rheden

Foto:

RHEDEN – De heer en mevrouw Westra-Kaatman kregen dinsdag 14 oktober bezoek van loco-burgemeester N. Olland in verband met hun 60-jarig huwelijksjubileum.

De heer Henk Westra is geboren in Rheden op 26 december 1933 en mevrouw Annie Westra-Kaatman op 17 april 1935 in Hall (gemeente Brummen). De heer en mevrouw Westra hebben elkaar ontmoet tijdens een dansavond in Loenen bij Hans Vredenburg. 
Na hun huwelijk zijn zij gaan wonen in Worth Rheden waar in 1955 hun dochter Ans is geboren en in 1961 is in Rheden hun dochter Helma geboren. De heer Westra heeft tot aan zijn pensioen in de bouw gewerkt als timmerman en later als uitvoerder. Mevrouw Westra heeft in de huishouding gewerkt en na haar huwelijk werd zij huisvrouw en zorgde voor de dochters. 
De heer Westra is altijd sportief geweest, vroeger zeilde hij wedstrijden en al jaren fietst hij nog wekelijks op zijn racefiets zo’n 100 km.  Mevrouw Westra is ook nog steeds sportief zit op een gymclub en zwemt nog veel. In zijn vrije tijd is de heer Westra in zijn moestuin te vinden. 
Allebei verkeren ze gelukkig nog in een dusdanige goede gezondheid dat ze erg kunnen genieten.
europalaan-14-10-14-001
Op de hoogte blijven van ons laatste nieuws via Facebook? Klik HIER en druk op “Vind ik leuk”. Liever via Twitter? Volg ons via @HetRhedenNieuws
Klik HIER wanneer u zich wilt aanmelden voor de nieuwsbrief.
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen