Grote opbrengst van €3500,– bij kledingbeurs in Dieren 

DIEREN – Soroptimistclub Doetinchem-IJsseloever heeft  op 11 oktober 2014 in Dieren weer een jaarlijkse dameskledingbeurs georganiseerd, de opbrengst daarvan is €3500,–.

Goede doel
Met dit bedrag ondersteunt de club dit jaar het goede doel Teachters For Teachters.
http://www.teachers4teachers.nl/nl/
De kledingbeurs, die zoals altijd in en rond het gebouw van de Gelreband werd gehouden, was weer een groot succes. Het prachtige herfstweer zorgde voor een vrolijk en zonnig extraatje. Om 9.30 uur stonden de eerste mensen al te trappelen voor de scheidingslijn. Toen de beurs om 10.00 uur openging stroomde het publiek naar binnen. Iedereen wilde de eerste keuze hebben en velen gingen tevreden naar huis met hele leuke koopjes. 
Voor wie het gemist heeft: volgend jaar komt er opnieuw een dameskleding-beurs en ook weer op de tweede zaterdag in oktober.
De beurs wordt jaarlijks georganiseerd door Soroptimistclub Doetinchem-IJsseloever. Dit is een serviceclub met ± 30 vrouwen met velerlei beroepen, woonachtig in Dieren en Doetinchem en omgeving. Ze organiseert en steunt projecten, waarbij het verbeteren van de mensenrechten, in het bijzonder van de vrouw en het kind, voorop staat. Zoals dit jaar Teachers for Teachers.
Klik op de bovenste foto voor meer foto’s
imboslaan-11-10-14-007
Op de hoogte blijven van ons laatste nieuws via Facebook? Klik HIER en druk op “Vind ik leuk”. Liever via Twitter? Volg ons via @HetRhedenNieuws
Klik HIER wanneer u zich wilt aanmelden voor de nieuwsbrief.
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen