Inmiddels hebben de eerste valpartijen zich voorgedaan

Foto: Groep Pieper-Rook/Burgerbelangen

VELP – Groep Pieper-Rook/Burgerbelangen vraagt al geruime tijd aandacht voor het fietspad aan de Larensteinselaan in Velp. Het gaat om het gedeelte in de richting van Arnhem. Hier is het onderhoud van het fietspad al geruime tijd niet goed gedaan, waardoor er nu gevaarlijke situaties ontstaan.

In februari zijn er opnieuw vragen gesteld echter de politieke partij heeft nog geen antwoorden ontvangen. De vragen zijn, begeleid met foto’s, nu opnieuw gesteld, Op 18 november 2014 gaf de partij voor het eerst al aan dat de onderhoudsstaat van het fietspad zeer slecht en gevaarlijk is.

Inmiddels hebben de eerste valpartijen zich voorgedaan. Uit de eerdere beantwoording blijkt dat gemeente beheerder/eigenaar is van het fietspad en dus aansprakelijk kan worden gesteld voor geleden schade als gevolg van het slechte onderhoud.

Op de foto’s staan nog de waarschuwingsborden, deze week waren die plotseling weer verdwenen. Ook daarover zijn aanvullende vragen aan het college van burgemeester en Wethouders gesteld.

Als u wilt weten welke vragen er aan het college van B&W gesteld zijn, klik dan op de onderstaande link:

https://cdn.nieuws.nl/media/sites/280/2015/05/Vragen-over-fietspad-Larensteinselaan-vanaf-Velp-voor-ondergang-A12-richting-IJssellaan-Arnhem.doc

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen