Hoe kan uw Vereniging van Eigenaren verduurzamen?

Foto:

GEMEENTE RHEDEN – Op maandag 25 maart organiseert gemeente Rheden samen met het VvE Energieloket Gelderland een informatiebijeenkomst over energiebesparing en duurzame energie, speciaal voor iedereen die lid is van een Vereniging van Eigenaren (VvE).

Waar gaat het over?

Tijdens de avond hoort u welke mogelijkheden er zijn om grootschalig energie te besparen of samen op te wekken en wat dat doet met uw wooncomfort en energierekening. Ook krijgt u inzicht in de financieringsmogelijkheden en hoe u uw buren mee krijgt. Extra aandacht is er voor VvE’s die naar ‘Nul op de Meter’ willen gaan. Dit betekent kort gezegd dat het energieverbruik na een grondige renovatie gemiddeld op nul uitkomt: er wordt evenveel opgewekt als dat er wordt verbruikt.

Voor VvE’s van appartementsgebouwen die vóór 1990 zijn gebouwd en uit tien of meer woningen bestaan is er subsidie voor de zogenaamde VvE-scan. Hierbij wordt gekeken welke stappen een VvE kan zetten om naar ‘Nul op de Meter’ te gaan.

Wanneer en waar?

Maandagavond 25 maart van 19.00 tot 21.00 uur. Inloop vanaf 18.45 uur. Parkstaete Zalencentrum, Parkstraat 3, 6881 JA Velp.

Meer informatie en aanmelden

Meer informatie over het VvE Energieloket Gelderland vindt u op www.vve-energieloket.nl. Er zijn maximaal 150 plaatsen beschikbaar. Meld u aan door een mail te sturen met uw naam, adres en aantal personen naar [email protected].

'
article
136746
Informatieavond over verduurzaming in Velp
GEMEENTE RHEDEN – Op maandag 25 maart organiseert gemeente Rheden samen met het VvE Energieloket
https://rheden.nieuws.nl/gemeenteberichten/136746/hoe-kan-uw-vereniging-van-eigenaren-verduurzamen/
2019-03-15T16:40:53+02:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/280/2015/06/01133336/Energie.jpg
energiebesparing, gemeente Rheden, Informatiebijeenkomst, Nul Op de Meter, Parkstaete Zalencentrum, rheden.nieuws.nl, Velp, Verduurzamen, Verniging van Eigenaren, VvE, VvE Energieloket Gelderland
Gemeenteberichten, Nieuws