Echtpaar Van Leeuwen-Van den Heuvel viert 60-jarig huwelijk

Foto:

VELP – Op woensdag 13 augustus om 15.00 uur heeft burgemeester mevrouw P.M. van Wingerden-Boers een bezoek gebracht aan het echtpaar Van Leeuwen-Van den Heuvel om hen te feliciteren met hun 60-jarig huwelijk. 

De heer Maas van Leeuwen is geboren op 14 januari 1930 in de gemeente Veenendaal en mevrouw Maria van den Heuvel op 28 juni 1934 in de gemeente Rhenen. Zij hebben elkaar ontmoet in Ouwehands Dierenpark in Rhenen. 
Na hun huwelijk, in 1954 in de gemeente Rhenen, is het echtpaar in Velp gaan wonen,  de heer Van Leeuwen werkte aanvankelijk bij de Koninklijke Marine, maar  het grootste deel van zijn werkzame leven is hij in dienst geweest van De Ruiter Boringen en Bemalingen B.V. in Halfweg, tegenwoordig de BAM.
Het echtpaar Van Leeuwen-Van den Heuvel heeft twee kinderen; een zoon en een dochter, twee kleinkinderen en één achterkleinkind.
De heer en mevrouw Van Leeuwen zijn nog redelijk goed gezond. De heer Van Leeuwen onderhoudt zijn eigen tuin, vist en biljart nog. Mevrouw Van Leeuwen maakt kaarten en doet ook graag andere knutselactiviteiten.
2014-08-13-60-jarig-huwelijk-004
Op de hoogte blijven van ons laatste nieuws via Facebook? Druk op de “Vind ik leuk”-button. Liever via Twitter? Druk op de “Follow”-button. Klik HIER wanneer u zich wilt aanmelden voor de nieuwsbrief.
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen