Echtpaar Flipse-Koster 65 jaar getrouwd!

VELP/ELLECOM – De gehele familie Flipse – Koster, in totaal 42 man was bij het 65 jarig huwelijksfeest aanwezig in De Peerdestal in Ellecom, toen de Burgemeester Petra van Wingerden, haar felicitaties aan het echtpaar bracht.

Het echtpaar genoot zichtbaar van alle aandacht.
 
Burgemeester P.M. van Wingerden-Boers bezocht het echtpaar Flipse-Koster in verband met hun 65-jarig huwelijk op zaterdag 19 juli om 14.00 in de Peerdenstal in Ellecom, voorafgaand aan de receptie.
 
De heer Pieter Flipse is geboren op 11 januari 1929 in Dinteloord en mevrouw Maartje Koster op 13 mei 1930 in Vlaardingen. Vanaf december 1965 wonen ze aan de Enkweg 14 in Velp. 
 
De heer en mevrouw Flipse-Koster hebben elkaar ontmoet in Amsterdam waar ze tot 1965 ook gewoond hebben. Zij kregen zes kinderen die allen nog in leven zijn.
 
De heer Flipse heeft tot zijn 65e gewerkt in een maatschap op een rentmeester kantoor. Daarna is hij voor zichzelf blijven werken en verzorgt nog steeds vermogens beheer. Nu nog werkt hij halve dagen.
 
Mevrouw Flipse-Koster heeft voor de kinderen gezorgd. Zij was de spil in huis. Ondanks achteruitgang van hun lichamelijke gezondheid, wonen zij met voldoende hulp nog steeds zelfstandig.
Klik op de bovenste foto voor meer foto’s
zutphensestraatweg-19-7-14-005
Op de hoogte blijven van ons laatste nieuws via Facebook? Druk op de “Vind ik leuk”-button. Liever via Twitter? Druk op de “Follow”-button. Klik HIER wanneer u zich wilt aanmelden voor de nieuwsbrief.
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen