Hans Maas krijgt Koninklijke onderscheiding

Foto:

SPANKEREN – Hans Maas is op zondag 29 juni benoemd tot Lid in de Orde van Oranje Nassau, de Koninklijke onderscheiding werd uitgereikt door burgemeester Petra van Wingerden. De heer Maas is al 40 jaar intensief betrokken bij muziekvereniging Wilhelmina Spankeren. 

De heer Maas is al vanaf 1973 actief bij de muziekvereniging en bekleedde diverse functies zoals voorzitter, secretaris, penningmeester en bestuurslid. Zijn aandacht richt zich vooral op de jeugdleden en het opleidingsorkest, kortom een man van onschatbare waarde voor de vereniging.
Binnen de Katholieke parochie Levend Water, en dan met name bij de Emmaüskerk in Dieren, is de heer Maas een actieve en zeer toegewijde vrijwilliger. Hij is altijd aanwezig bij eucharistievieringen en rouwdiensten en verricht veel hand– en spandiensten.
De uitreiking van de Koninklijke onderscheiding vond plaats op 29 juni om 16:00 uur bij de Gelderse Toren, Zutphensestraatweg 8 in Spankeren. Dit gebeurde tijdens de receptie die werd gehouden ter gelegenheid van het 100-jarig jubileum van muziekvereniging Wilhelmina.
De heer Maas is 52 jaar en woont in Spankeren. 
Op de hoogte blijven van ons laatste nieuws via Facebook? Druk op de “Vind ik leuk”-button. Liever via Twitter? Druk op de “Follow”-button. Klik HIER wanneer u zich wilt aanmelden voor de nieuwsbrief.
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen