Vier het Leven organiseert matinee voor Gelderse ouderen in nieuwe Musiszaal

Foto: Gelders Opera en operette Gezelschap

REGIO – Stichting Vier het Leven organiseert al bijna 12 jaar culturele activiteiten voor ouderen in heel Gelderland.

Omdat er naast het bezoeken van reguliere voorstellingen, films en tentoonstellingen ook vraag is naar speciaal georganiseerde evenementen, biedt Vier het Leven dit exclusieve matinee aan in de Gelderse hoofdstad.

Op zondag 11 juni bezoeken ongeveer 350 ouderen en vrijwilligers de prachtige nieuwe Parkzaal in Musis te Arnhem om te genieten van het Gelders Opera en Operette Gezelschap (GOOG) met Marco Bakker. Het GOOG trakteert de gasten op een sprankelend concert met hoogtepunten uit de mooiste en bekendste operettes en opera’s.

De ouderen worden thuis opgehaald door een gastvrouw of gastheer van Vier het Leven. In Musis worden zij gastvrij ontvangen met koffie, thee en wat lekkers en in de pauze staat een drankje klaar. Na afloop wordt iedereen weer veilig thuis gebracht.

Vier het Leven heeft een ruim aanbod aan culturele activiteiten voor ouderen. Het programma staat vermeld op de website en belangstellenden krijgen het programmaboekje 3 a 4 x per jaar gratis en vrijblijvend toegestuurd. Voor meer informatie: 035 – 524 51 56 of www.4hetleven.nl.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen