Lancering Cultuurmarktplaats RiQQ

GEMEENTE RHEDEN – Op 1 april gaat de Cultuurmarktplaats de lucht in! Kunst- en cultuurliefhebbers, scholen en  bedrijven kunnen hier het Rhedense kunst- en cultuuraanbod vinden.

Voorstellingen, cursussen, tentoonstellingen en workshops voor kinderen en volwassenen zijn hier allemaal gemakkelijk op te zoeken. 
Cultuurbedrijf RiQQ werkt uitsluitend samen met professionele kunstaanbieders en met de Rhedense amateurkunstverenigingen (onder professionele leiding). 
Het aanbod is al divers, maar zal in de komende maanden nog sterk worden uitgebreid. Het aanbod voor scholen is afgestemd op de wensen, mogelijkheden en onmogelijkheden van het onderwijs en houdt rekening met landelijke ontwikkelingen in het denken over cultuureducatie.
Staat er niet bij wat u zoekt? Of bent u zelf een kunstaanbieder en wilt u uw werk of workshop op de Cultuurmarktplaats terugvinden? Neem dan contact op via [email protected]
Op de hoogte blijven van ons laatste nieuws via Facebook? Klik HIER en druk op “Vind ik leuk”. Liever via Twitter? Volg ons via @HetRhedenNieuws
Klik HIER wanneer u zich wilt aanmelden voor de nieuwsbrief.
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen