Ondernemers ORDS kiezen bestuur

Foto: ORDS

RHEDEN – Op woensdag 7 juni 2017 is de eerste Algemene Leden Vergadering van de ondernemersvereniging ORDS. Op deze vergadering, welke wordt gehouden bij Café De Kolk wordt het definitieve bestuur gekozen.

Het zittende bestuur heeft al vٕóór de oprichting aangegeven dat zij op 7 juni zouden aftreden om een ieder de gelegenheid te geven zich hiervoor beschikbaar te stellen.

Alex Meerdink, Anne Bruger, Ruud Wils en René Terbeek zijn allen aftredend herkiesbaar. Gerrit Woerts is niet meer beschikbaar terwijl Esther Matser, die al enige tijd meedraait als aspirant bestuurslid, zich verkiesbaar stelt.

Kandidaten kunnen zich tot voor de aanvang van de vergadering opgeven bij het bestuur.

Het zal een leuke en waardevolle avond worden, want na het korte vergadergedeelte zal Fred Beumer van Digitaal Leerplan zijn ervaringen en inzichten delen over de mogelijkheden van Social Media voor ons als ondernemers.

Daarna is er voldoende gelegenheid om onder het genot van een drankje te netwerken! De avond begint om 20.00 uur en de inloop is vanaf 19.30 uur, ook niet leden zijn van harte uitgenodigd.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen