Feestelijke opening van de draaimolen in Dierense Speeltuin

Foto: Dierense Speeltuin

DIEREN – René Witjes, eigenaar van Bodt Metaal Techniek uit Velp, heeft 4 juni de nieuwe draaimolen geopend in de Dierense speeltuin, waarvan het ontwerp door hem is gemaakt.

Alle medewerkers van Bodt hebben zich voor 200 % ingezet. Het was voor hen het allereerste speeltoestel.

Echter was er ook een traan; Henk Dekker, 40 jaar vrijwilliger bij de speeltuin, is helaas 2 weken geleden overleden, en hij wilde zo graag de opening van de draaimolen meemaken. Dat heeft hij helaas niet gered, maar hij heeft een auto in de draaimolen vernoemd gekregen en deze luit: Dekkers Mobiel. Henk heeft deze auto nog wel kunnen zien.

Zijn twee jongste kleindochters, Evelien en Tessa, mochten samen met René Witjes de drie linten doorknippen en daarna het eerste rondje maken in de Dekkers Mobiel.

De draaimolen is voor alle kinderen.

Benthe uit Dieren mocht als eerste met haar rolstoel genieten van de eerste ronde! René draaide zelf de eerste ronde met alle kinderen. Het was een prachtig gekleurd geheel.

Draaimolen

Het bestuur en haar vrijwilligers zijn super trots op het realiseren van deze draaimolen en gaan nu voor de renovatie van de zweefmolen. Ook deze wordt gerealiseerd door Bodt Metaal techniek uit Velp.

Aan iedereen, die op welke wijze dan ook, geholpen heeft deze droom werkelijkheid te laten worden, kunnen de vrijwilligers en het bestuur van de speeltuin maar één ding zeggen;

‘Jullie krijgen de glimlach van het kind en mede namens hen, DANKJEWEL.!!!.’

Reacties

article
101071
Een opening met een lach en een traan
DIEREN – René Witjes, eigenaar van Bodt Metaal Techniek uit Velp, heeft 4 juni de nieuwe
https://rheden.nieuws.nl/nieuws/101071/feestelijke-opening-van-de-draaimolen-in-dierense-speeltuin/
2017-06-04T16:20:04+00:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/280/2017/06/04160821/DierenseSpeeltuin1.jpg
Bodt Metaal Techniek, Dieren, Dierense speeltuin, Draaimolen, rheden.nieuws.nl, Velp
Nieuws