Instawalk op landgoed Rosendael

Foto: GLK

ROZENDAAL – Op zondag 2 juli organiseert Geldersch Landschap & Kasteelen voor de eerste maal een instawalk. Deze zal plaatsvinden op landgoed Rosendael.

Een Instawalk is een populair wereldwijd fenomeen, waarbij deelnemers tijdens een rondleiding door een bepaald gebied meer te weten komen over dat gebied en daar foto’s van maken met hun mobiele telefoon. Deze foto’s worden door de deelnemers op Instagram voorzien van een hashtag (#). Door de foto’s te koppelen aan de hashtag ontstaat er een fotogroep op Instagram.

Op 2 juli nemen een boswachter en een fotograaf van GLK u mee over landgoed Rosendael. De boswachter geeft onderweg achtergrondinformatie over het gebied en de fotograaf geeft fotografietips.

Naast het park met tuinsieraden kunt u tijdens deze instawalk ook de paardenstallen en de kasteelkeuken fotograferen en mag u voorbij het koordje bij de schelpengalerij stappen om close up foto’s te maken. De mooiste foto’s worden door GLK geplaatst op instawalkglk.

Start om 13.30 uur. Duur: ca. 3 uur. Deelname: € 15,00 p.p. Donateurs Geldersch Landschap & Kasteelen € 10,00 op vertoon van een geldige donateurspas. Dit is inclusief een kop koffie/thee bij het ontvangst.

Startlocatie: ingang/receptie kasteel Rosendael. Parkeren op de parkeerplaats van kasteel Rosendael tegenover de ingang, Beekhuizenseweg.

Reserveren is noodzakelijk via www.glk.nl/evenementen

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen