Fietstocht langs het IJsseldal en over de Posbank

Foto: Jennie Burgers

RHEDEN – De boswachter van Geldersch Landschap & Kasteelen organiseert op donderdag 6 juli een fietstocht over de Zuid-Veluwe.

Woont u in gemeente Rheden, dan heeft u vast al heel wat afgefietst op de Posbank. Maar kent u ook de kleine weggetjes? De boswachter kent de pareltjes van deze streek en neemt u graag mee langs de IJssel en over de Posbank.

De tocht gaat zoveel mogelijk over kleine paden en landweggetjes, weg van het autoverkeer. Onderweg worden diverse plekken van historische waarde bekeken en met een beetje geluk komt u ook een ree, hert of wild zwijn tegen.

Start: 10.00 uur op de parkeerplaats van kasteel Rosendael tegenover de ingang, Beekhuizenseweg. GPS DD (decimale graden): 52.008369, 5.966238. Duur: ca. 6 uur. Afstand: ca. 45 km. Deelname: € 5,00 p.p. Donateurs Geldersch Landschap & Kasteelen gratis op vertoon van GLK-pas.

Betaling: via Ideal bij reservering. Deelnemers dienen zelf voor een fiets en voor lunch en drinken voor onderweg te zorgen. Reserveren is noodzakelijk via www.glk.nl/evenementen.

Informatie: Peter Palstring, tel. 06 – 47 966 663 of Gerard van Kerkhoff, tel. 06 – 23 218 416.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen