Huisdier van de week: Daya en Babs zoeken Diner en Bed

Foto: Dierentehuis Arnhem en Omstreken

VELP – Daya is een ontzettend lieve, zorgzame moederpoes, dikke vriendjes met haar kitten Babs. Daya vraagt geregeld om aandacht. Met honden en katten heeft ze moeite. Kitten Babs is speels en bijna altijd haantje de voorste in het nest.

Daya en BabsZe speelt veel met broertjes en zus, maar ze kan zich ook heel goed alleen vermaken. Ze is wel stapelgek op haar mama. Daarom plaatsen we Babs samen met haar moeder Daya in een thuis zonder katten en honden. Ongeveer 3 juli mogen zij naar hun nieuwe baasje. Wel zijn ze alvast te reserveren.

Onze kittens zitten in gastgezinnen. Wij verzoeken u vriendelijk telefonisch contact op te nemen of langs te komen tijdens onze openingsuren van maandag t/m zaterdag tussen 13.00 en 16.30 uur. Ons telefoonnummer is 026 36 19 861. Onze medewerkers informeren u graag.

Dierentehuis Arnhem & omstreken, gelegen aan de Larensteinselaan te Velp is een welkom tijdelijk onderkomen voor veel huisdieren. Deze huisdieren verdienen allemaal een nieuw thuis, geef deze dieren een tweede kans!

De herkomst van de dieren is wisselend, maar in het algemeen hebben zij gewoon veel pech gehad. Wekelijks roept het Dierentehuis één van de dieren uit tot ‘HUISDIER van de WEEK’. Deze week zijn dat Daya en Babs

Diernummers 24886 en 24890

Voor meer informatie: http://www.dierentehuisarnhem.nl/product/daya-en-babs/

Daya en Babs

Heeft u interesse? Geeft u Daya en Babs een tweede kans?

Daya en BabsNeem dan contact op met Dierentehuis Arnhem & omstreken. Dit kan door te bellen met 026 – 36 19 861, of te mailen naar [email protected]. U kunt natuurlijk ook langskomen tijdens de openingstijden op maandag tot en met zaterdag van 13.00 tot 16.30 uur.

Wilt u meer informatie over Dierentehuis Arnhem & omstreken, of wilt u hen graag steunen, kijk dan op: http://www.dierentehuisarnhem.nl

Dierentehuis Arnhem e.o.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen