Cas de Vaal in het zonnetje gezet bij het Thomassen mannenkoor

Foto: Thomassen Mannenkoor

RHEDEN – 25 jaar geleden werd Cas lid van het Thomassen mannenkoor en ging zingen als tweede bas. Na 2 jaar werd Cas benaderd door het bestuur of hij bibliothecaris wilde worden voor het koor.

De bibliotheek was gevestigd in een ruimte bij Thomassen motorenfabriek. Na een korte bedenkperiode ging hij aan de slag om de bibliotheek naar zijn hand te zetten, dit vergde heel veel uren aan werk om de bibliotheek naar zijn hand te zetten. Na vele jaren het werk als bibliothecaris te hebben gedaan, heeft Cas onlangs het stokje onlangs over gedragen aan Joop Kamphuis.

Tijdens de laatste ledenvergadering is Cas, met algemene instemming van de leden, benoemd als lid van verdienste. Na het jaarlijkse optreden van het koor in de hervormde kerk in Rheden, tijdens het schaapscheren , was er bij de tafeltennis vereniging Slagvaardig de afsluiting van het seizoen.

Bij deze gelegenheid werd Cas in het zonnetje gezet door de voorzitter Louis Schennink. Hij speldde hem de gouden speld van de KNZB voor het 25 jarig lidmaatschap van de bond, en overhandigde hem de bijbehorende oorkonde. Cas was aangenaam verrast met deze onderscheiding, waar hij zichtbaar van genoot en hoopt nog vele jaren actief te blijven als zanger bij het koor.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen