De grote poepshow van Hakim op de Pinkenberg

Foto: RIQQ

VELP – De vakantie begint goed met een super leuke voorstelling van Hakim in openluchttheater de Pinkenberg. Een vieze en grappige voorstelling over de rotzooi die we met zijn allen dagelijks produceren. Woensdag 19 juli om 14.00 uur!

De scenes Viezagie en So You Wanna Be A Poepstar laten zien hoeveel afval we produceren, wie vieze handen maakt om het op te ruimen en wat je met de rommel nog meer kunt doen. Een vuilnisman die met pensioen is en graag over zijn oude vak vertelt, presenteert de voorstelling.

In deze nieuwe solovoorstelling van Hakim worden de kinderen actief betrokken en op het podium gevraagd om mee te denken en spelen met de sympathieke vuilnisman.

Hakim is vooral bekend door zijn rol in Sesamstraat maar hij maakt ook theatervoorstellingen, hij vertelt verhalen en schrijft boeken. Hoe mooi is het dat hij weer naar het openluchttheater in Velp komt!!

Let op! Bij slecht weer wordt de voorstelling verplaatst naar Sporthal de Hangmat, IJsselsingel 7, Rheden. Informatie krijg je op de dag van de voorstelling vanaf 10.00 uur op telefoonnummer 026-364 19 12 en op Facebook.

Prijs voorverkoop: € 6,00
Prijs aan de deur: € 7,00

https://riqqtickets.stager.nl/web/tickets/122349

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen