Maatjes gezocht voor jongeren en ouderen

Foto: mantelzorg foto mezzo

RHEDEN – Voor inwoners van gemeente Rheden en Rozendaal is MVT (organisatie voor Mantelzorgondersteuning en Vrijwillige Thuishulp), dagelijks actief met het inzetten van vrijwilligers. Zij zoeken maatjes voor jong en oud.

Steeds meer vragen die MVT bereiken gaan over mensen die zich eenzaam voelen en niemand in hun omgeving hebben die hen gezelschap kan houden.

Gezelschap bij het maken van een wandelingetje, een uitstapje, een gezelschapsspelletje doen of gewoon om een praatje maken.

Het gaat hierbij vaak om oudere mensen maar zeker niet altijd.

MVT kijkt natuurlijk altijd zorgvuldig wie bij wie past en of er een “klik” is. Voor wie een paar uurtjes over heeft per week is dit een hele zinvolle en dankbare tijdsbesteding.

Als uw belangstelling is gewekt horen ze dat graag! Voor vrijwilligers is er uiteraard (bij)scholing en gelegenheid om regelmatig met elkaar ervaringen uit te wisselen.

Voor meer informatie over dit vrijwilligerswerk kunt u contact opnemen met Lidy Kelderman van MVT via 06 11599078 op werkdagen tussen 9.30-11.30 uur of via e-mail: [email protected]

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen