Word vriend van Filmhuis Dieren

Foto: theothorne

DIEREN – 3 september start het nieuwe filmhuis seizoen in Filmhuis Dieren, er staan meer dan 100 prachtige films op het programma. Om het filmhuis te steunen kunt u vriend worden.

Word ook vriend van het Filmhuis

Vrienden dragen het Filmhuis Dieren een warm hart toe en maken het mogelijk de noodzakelijke investeringen te doen. Met uw financiële bijdrage steunt u het Filmhuis!

De prijs van de vriendenpas is € 25,-. Hiermee:

  • Steunt u het Filmhuis
  • Ontvangt u per film € 2,- korting op de reguliere entreeprijs van € 7,-

U kunt de pas nu al aanvragen door een email te sturen naar [email protected]. U krijgt dan direct vanaf de eerste filmavond op 3 september korting. U kunt de pas ook vanaf 3 september aan de kassa aanvragen.

Bent u al vriend van het Filmhuis?

Bent u al langer vriend en hebt u een doorlopende machtiging voor de afschrijving afgegeven? Uw nieuwe vriendenpas ligt aan het begin van het seizoen voor u klaar aan de kassa. De afschrijving zal plaatsvinden rond 1 november 2017.

Machtiging intrekken?

Wilt u uw machtiging voor het seizoen 2017-2018 intrekken? Maak dit dan zo spoedig mogelijk kenbaar via een email aan [email protected]. Zij zorgen dan dat de afschrijving niet plaatsvindt en maken geen nieuwe vriendenpas voor u aan.

Filmhuis Dieren draait in schouwburg Theothorne, Callunaplein 77, Dieren. Aanvangstijd: 20.00 uur.
Zie voor meer info de website www.filmhuisdieren.nl

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen