Organisatie tevreden over de 2 Velleper Donderdagen

Foto: rheden.nieuws.nl

VELP – Op 27 juli en 3 augustus werden de Velleper Donderdagen in het centrum van Velp druk bezocht.

Ook tijdens de 38e editie van de ‘grootste braderie van het oosten’ stonden er weer ruim 200 kramen in het centrum van Velp. Handelaren uit heel Nederland en Velpse ondernemers waren te vinden op de braderie en de terrassen werden goed bezocht.

Van vier naar twee Velleper Donderdagen

Eind 2016 besloot de ondernemersvereniging Veelzijdig Velp om het aantal Velleper Donderdagen te reduceren van vier naar twee. Volgens activiteitenregisseur Jan Huurman heeft dat goed uitgepakt.

De bezoekersaantallen waren weer als vanouds: naar schatting bezochten in totaal zo’n 25.000 mensen het evenement. De verwachting dat er een concentratie van bezoekers zou ontstaan is daarmee uitgekomen.

‘De halvering van de Velleper Donderdagen was overigens wel het gesprek van de dag. Zowel de Velpse winkeliers, de handelaren en de bezoekers hadden ieder zo hun eigen mening.

Frappant was de mening van enkele bezoekers dat ze de halvering jammer vonden, terwijl uit het uitgebreide onderzoek van vorig is gebleken dat men de Velleper Donderdagen gemiddeld slechts één keer bezocht.

In het algemeen was er tevredenheid over de opzet en het resultaat van deze 38e versie van de Velleper Donderdagen’ aldus Huurman.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen