Winnares actie ’’Olifantenweken in de Wereldwinkel” komt uit Rheden

Foto:

REGIO – Mevrouw Anja Middelkoop uit Rheden is de gelukkige prijswinnares van de actie ’’Olifantenweken in de Wereldwinkel”,  een initiatief van de gezamenlijke Wereldwinkels in de regio. De prijs omvat een uitgebreid arrangement voor twee volwassenen en twee kinderen bij Burgers’  Zoo.

Als enthousiast liefhebster van olifanten was zij een van de bijna 190 klanten die in  de afgelopen weken  een olifant gerelateerd Fair Trade product kocht  en daarmee kans  maakte op  de  prijs.  
Dierenarts mevrouw Zonderland uit Leuvenheim  trok op 10 maart het winnende  lot uit de bus.
Mevrouw Middelkoop is als leerkracht verbonden aan de Koningin Emmaschool te Dieren. Dankzij het winnen van de prijs krijgt zij, tezamen met haar echtgenoot en de beide zonen, een uitgebreide rondleiding in Burgers’ Zoo. Dat bij die gelegenheid de olifanten meer dan de normale aandacht krijgen ligt voor de hand. Mevrouw Middelkoop is een fervent verzamelaarster van olifantjes in alle vormen en maten. 
De heer Cor van den Bergh, bestuurslid van Wereldwinkel Doesburg, overhandigde haar op zaterdag 15 maart de prijs in de vorm van tegoedbonnen. Dat gebeurde tijdens een gezellige bijeenkomst in de Wereldwinkel van Rheden, onder aanwezigheid van een aantal Wereldwinkelmedewerkers uit de regio.
Op de hoogte blijven van ons laatste nieuws via Facebook? Klik HIER en druk op “Vind ik leuk”. Liever via Twitter? Volg ons via @HetRhedenNieuws
Klik HIER wanneer u zich wilt aanmelden voor de nieuwsbrief.
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen