Breng flex nu ook in dorp Rheden

Foto: Breng flex

REGIO – Rhedenaren die aangewezen zijn op het openbaar vervoer kunnen ook weer in het weekend en de avonden gemakkelijk naar Velp en Arnhem reizen. Breng flex rijdt sinds kort dagelijks ook in het dorp Rheden.

In januari 2017 besloot Breng buslijn 29 van Arnhem naar Doetinchem in het weekend te schrappen vanwege een te gering aantal reizigers. In plaats daarvan konden reizigers uit Rheden gebruik maken van lijn 43. Vooral voor ouderen en mindervaliden van het zuidelijk deel van Rheden was dat een te grote afstand tot de haltes. Aan dat probleem komt nu een einde.

Breng flex is de nieuwe vervoersservice in de regio Arnhem Nijmegen. Via een handige app of per telefoon vraag je een rit aan. Je bepaalt zelf bij welke bushalte je opgehaald wilt worden en naar welke halte je toe reist. In de app zie je hoe laat de chauffeur van het busje of personenauto bij de halte aan zal komen.

Breng flex rijdt in Arnhem, Rozendaal, Velp, Rheden, Nijmegen, Wijchen, Alverna, Berg en Dal (woonkern), Oosterhout (woonkern) en bedrijventerrein Bijsterhuizen.

De Breng flex rijdt van maandag tot vrijdag van 6.30 tot 24.00 uur, op zaterdag van 8.00 uur tot 24.00 uur en op zondag van 9.00 uur tot 24.00 uur. De ritprijs binnen gemeenten Rheden, Rozendaal en Arnhem is € 3,50 pp. (daarbuiten geldt een meerprijs) Betalen kan via pin, contactloos betalen of automatisch.

De Breng flex app is te vinden bij Google Play en in de App Store. Een rit bestellen kan ook via 088 6000 965. (het vervoer is binnen 5 a 20 minuten bij u)

Voor meer informatie kijk op brengflex.nl

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen