Open Dag Atelier Creso in Monument Dr. Van Voorthuijsenschool Velp

Foto: Creso

VELP – Op zondag 10 september van 10:00 tot 17:00 uur houdt atelier Creso aan de Schoolstraat 12 in Velp haar creatieve open dag waarop informatie gegeven wordt over alle teken- en schildercursussen voor kinderen en volwassenen bij aanvang van het nieuwe seizoen.

Maar dat is niet alles! Creso opent haar deuren nog verder, want het is op 10 september ook Open Monumentendag. Het atelier is gevestigd in een fantastisch monument; de voormalige Van Voorthuijsenschool II in Velp, waar tijdens de laatste open monumentendag heel wat oud scholieren een kijkje kwamen nemen, met hun eigen oude klassenfoto in de hand.

klassefoto

Dus tip je (groot) ouders want heel veel Velpenaren hebben hier op school gezeten. Atelier Creso stelt ook oude schoolplaten van Koekkoek tentoon en er zijn oude schoolboekjes en wat oude klassenfoto’s te zien.
Het team van gespecialiseerde teken- en schilder docenten van het atelier staan bezoekers graag te woord voor toelichting en rondleiding, of om te vertellen over de creatieve lessen. Uiteraard is de toegang gratis en de koffie staat klaar!

www.ateliercreso.nl 
• Open Dag: zondag 10 september 2017 van 10.00-17.00 uur
• Stichting Atelier Creso – Schoolstraat 12 – 6882 NS VELP
• Toegang is gratis!

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen