De Steeg is een prachtige speeltuin rijker

DE STEEG – Op vrijdag 8 september opende wethouder Ronald Haverkamp van gemeente Rheden officieel de nieuwe speeltuin aan de van Aldenburglaan in De Steeg, dit deed hij samen met de veel kinderen die hierbij aanwezig waren.

Het is een bijzondere speeltuin geworden want de kinderen uit de buurt hadden zelf een ontwerp bedacht over wat zij graag in de speeltuin wilden hebben. Zij konden zelf een tekening insturen naar de gemeente. Het thema van de speeltuin is “Middachten en Landgoederen“, en dat is terug te zien.

Het voetbalveld is iets kleiner geworden, dit geeft wat meer speelruimte. Voor de allerkleinsten is er een rovershol een zandplek en glijbaan. In het najaar worden in de hoeken nog rododendrons geplant en is de speeltuin helemaal klaar.

Voor de kinderen waren er cupcakes en was er fris te drinken, voor de ouders was er champagne, fris of koffie met wat lekkers.

Wethouder Ronald Haverkamp bedankte alle aanwezigen voor hun komst en zette de gemeentewerkers en ouders in het zonnetje vanwege het vele werk dat gezamenlijk gedaan was, voor het tot stand komen van deze prachtige speeltuin.

Klik op de bovenste foto voor meer foto’s. 

Lees ook:

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen