Gozer Gino zoekt een Gezellige Gast

Foto: Dierentehuis Arnhem en Omstreken

VELP – Gino is een flinke Duitse herder van bijna 6 jaar. Hij is geboren met 1 oog. Gino is een zelfstandige hond en zal een eigenaar nodig hebben die hem daarin begrijpt en mee om weet te gaan.

Hij heeft veel energie en neemt geen genoegen met 3 x daags een blokje om. Hoe Gino omgaat met kinderen en soortgenoten is nog niet bekend. Hij kan niet overweg met katten. Vanwege zijn gevoelige darmen krijgt hij dieetvoer en daar doet hij het goed op.

Dierentehuis Arnhem & omstreken, gelegen aan de Larensteinselaan te Velp is een welkom tijdelijk onderkomen voor veel huisdieren. Deze huisdieren verdienen allemaal een nieuw thuis, geef deze dieren een tweede kans!

De herkomst van de dieren is wisselend, maar in het algemeen hebben zij gewoon veel pech gehad. Wekelijks roept het Dierentehuis één van de dieren uit tot ‘HUISDIER van de WEEK’. Deze week is dat Gino.

Gino

Diernummer 25364

Voor meer informatie: http://www.dierentehuisarnhem.nl/product/gino/

Heeft u interesse? Geeft u Gino een tweede kans?

Neem dan contact op met Dierentehuis Arnhem & omstreken. Dit kan door te bellen met 026 – 36 19 861, of te mailen naar [email protected]. U kunt natuurlijk ook langskomen tijdens de openingstijden op maandag tot en met zaterdag van 13.00 tot 16.30 uur.

Wilt u meer informatie over Dierentehuis Arnhem & omstreken, of wilt u hen graag steunen, kijk dan op: http://www.dierentehuisarnhem.nl

Gino

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen