Ontmoetingscentrum De Paperclip bestaat dit jaar 40 jaar

Foto: De Paperclip Velp

VELP – Ontmoetingscentrum De Paperclip bestaat dit jaar 40 jaar en gaat dit jubileum vieren op 28, 29 en 30 september 2017.

Receptie

Op 28 september is er een receptie voor genodigden en belangstellenden van 16.00 tot 19.00 uur. Op 29 september wordt er een grandioos Jazz-concert met de negenmans formatie van de Ol’Stars georganiseerd, bekend van talloze optredens en Jazzfestivals. Dit is een feestje dat De Paperclip aanbiedt aan de inwoners van Velp en omstreken.

Toegang gratis

De toegang is gratis net als de overheerlijke hapjes die geserveerd gaan worden. De drankjes zijn, voor een bescheiden prijs, voor eigen rekening. Zaal open om 19.00, aanvang concert 19.30 uur.

De laatste avond is voor de zeer gewaardeerde vrijwilligers die zich op deze avond laten verrassen door het organiserende comité. Tipje van de sluier: het wordt swingend en humoristisch.

De Paperclipper

Binnen het bestuur van De Paperclip is besloten “De Paperclipper”, zoals u die allen kent, te veranderen. Een huis-aan-huisbrochure met een zeer grote oplage zal zijn plaats innemen. Deze wordt verspreid in heel Velp, Rozendaal en Rheden.

De brochure geeft korte informatie over alle activiteiten en cursussen van De Paperclip. Meer uitgebreide informatie en tevens inschrijfformulieren voor de nieuwe cursussen kunt u vinden op de website http://paperclipvelp.nl. Uiteraard kunt u zich ook inschrijven voor deze cursussen tijdens het jubileumweekend.

Vrijwilligers bedankt!

De organisatie bedankt alle vrijwilligers voor hun inzet de afgelopen 40 jaar en we gaat vol goede moed verder bouwen aan een nog beter Ontmoetingscentrum De Paperclip.

Kijk voor meer informatie ook op: http://paperclipvelp.nl/