Stichting Gleveris bij Auticafé Dieren

Foto: Auticafé

DIEREN – Vrijdag 22 september is er weer een open avond van Auticafé Dieren. Ditmaal heeft de organisatie een bijzondere gast. Stichting Gleveris presenteert zich en vertelt over haar persoonlijke probeerprojecten voor mensen met autisme.

Auticafé Dieren organiseert regelmatig thema-avonden en stichting Gleveris stond al langer op het verlanglijstje. Deze stichting organiseert persoonlijke probeerprojecten voor mensen met autisme. Zo ondersteunen zij hen bij hun streven om een concreet doel te bereiken wat hun zelfstandigheid bevordert.

In een probeerproject gaan zij uit van de belangstelling en vaardigheden/talenten van de deelnemers. Zij doen unieke (leer)ervaringen op en werken toe naar hun eigen product.

Daarmee kunnen zij zich verder ontwikkelen en profileren (laten zien wie je bent en wat je kunt). Mensen die ook willen proberen om iets te maken van zichzelf en daarvoor ondersteuning zoeken, moeten zeker komen.

Familieleden en mensen die gewoon in contact willen komen met mensen met ASS zijn ook van harte welkom. Daar is het Auticafé Dieren in de basis voor bedoeld.

Het Auticafé Dieren is er elke 2e vrijdag van de maand alleen voor mensen met ASS en elke 4e vrijdag van de maand zijn introducés welkom.

De avond begint om 19.30 uur en is om 22.00 uur afgelopen. De zaal is om 19.15 uur open. De toegang is € 1,00. Het Auticafé is verhuisd naar Het Duynhuis aan de Van der Duyn van Maasdamstraat 63 in Dieren.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen