Isseltaler Musikanten verhuizen van Velp naar Rheden

Foto: Isseltaler Musikanten

RHEDEN – Na veertig jaar gerepeteerd te hebben in het repetitielokaal van de Velpse Harmonie, later geheten Unisono in Velp, verhuizen de Isseltaler Musikanten met hun wekelijkse repetitieavond naar Rheden.

Vanaf 1 oktober huurt de vereniging op donderdagavond de Muziekhal van de March & Showband Rheden aan de IJsselsingel nr 17. De Isseltaler Musikantenen met dirigent Cyrille van Poucke voelen zich na twee proefrepetities al helemaal thuis in Rheden.

“Dit gebouw biedt perspectief voor de kapel”, zegt Jan-Joris Heling bij de ondertekening van het huurcontract afgelopen donderdag tegen voorzitter Mario Enklaar van de March & Showband.

De Muziekhal biedt volop gelegenheid om in de toekomst open repetities te houden, waar muzikanten kennis kunnen komen maken met de wijze van repeteren en waar fans en liefhebbers ontvangen kunnen worden om eens een repetitie van het orkest bij te wonen. “Bovendien repeteert het hier bijzonder prettig”, aldus dirigent Cyrille van Poucke.

Wanneer de open repetities zullen worden gehouden wordt op Facebook en in de lokale media te zijner tijd bekend gemaakt. Geïnteresseerden kunnen zich nu alvast melden via [email protected].

U kunt de Isseltaler Musikanten volgen op hun Facebooksite (facebook.com/isseltalermusikanten) en op hun website http://www.isseltalermusikanten.nl

Foto: Ondertekening van het contract  Mario Enklaar en Jan-Joris Heling

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen