Cursus Introductie Windows 10 in de Bibliotheek Dieren

Foto: Bibliotheek Dieren

DIEREN – Op 31 oktober en 7 november organiseert de Bibliotheek Veluwezoom een cursus Introductie Windows 10. In 2 praktische lessen van 2 uur komen de mogelijkheden van het in 2015 geïntroduceerde besturingsprogramma aan de orde.

Het startscherm, de browser Edge, Windows Mail en meer. Locatie en tijdstip: de Bibliotheek Dieren, dinsdag 31 oktober en 7 november van 14.00 tot 16.00 uur. Kosten voor deelname aan de cursus: € 30,-. Deelnemers kunnen bovendien een cursusboek aanschaffen, waarin de aangeboden informatie terug te vinden is.

De cursus Introductie Windows 10 wordt gegeven door deskundige vrijwilligers, die hun kennis en ervaring op het gebied van informatietechnologie inzetten om computergebruik te bevorderen. Ze geven op verschillende locaties cursussen over Windows 10, de iPAD, Excel, het werken in de Cloud, en meer.

Meer informatie over de computercursussen en –workshops is verkrijgbaar via Alberdine Tesink, lees-/mediacoach van de Bibliotheek Veluwezoom, tel. 06-10 13 94 93 of Jan Pijfers, docent computercursussen van de Bibliotheek Veluwezoom, tel. 026-495 55 45.

Aanmelden voor de cursus is noodzakelijk.

Kijk voor meer informatie op: http://www.bibliotheekveluwezoom.nl

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen