James Oesi en Andrea Vasi in de Kerk van Rozendaal

Foto: James Oesi en Andrea Vasi

ROZENDAAL – Op zondag 22 oktober wordt er een concert georganiseerd door de Stichting Vrienden van de Kerk te Rozendaal. James Oesi (contrabas) en Andrea Vasi (piano) zullen vanaf 15:30 uur optreden in de Kerk aan de Kerklaan 15 te Rozendaal.

James Oesi is sinds zijn komst in 2009 naar Nederland een bekend gezicht in de klassieke en moderne muziekwereld. Als een van de weinigen richt hij zich op de bas en laat zien dat dit een prachtig solo-instrument is. Hij speelt zijn soloprogramma’s regelmatig voor NPO radio 4 en was te gast bij het TV-programma Podium Witteman, op het Amsterdams Grachtenfestival en vele andere festivals.

Andrea Vasi is een zeer getalenteerd pianiste en tweevoudig winnares van het Prinses Christina Concours. Zij geeft over de hele wereld concerten, onder andere in de Carnegie Hall in New York. In 2014 was zij ‘Young Artist in Residence’ tijdens de Gelderse Muziekzomer van het NJO, en soleerde toen o.a. in het derde pianoconcert van Beethoven, op fortepiano.

Zij spelen:

  • Sonata voor Arpeggione en Piano (1824) van Franz Schubert,
  • Prayer from Jewish Life (1925) van Ernest Bloch
  • Sonata for Violin and Piano in A (1886) van Cėsar Franck.

Het concert begint om 15.30 uur, de Kerk is open vanaf 15.00 uur. Entree € 13.- p.p. Vrienden € 10.- Gelrepas- en studentenkaarthouders € 5.-. Kinderen onder 10 jaar gratis (onder begeleiding)

Na afloop “meet and greet” met drankje in de Serre

Kaartverkoop vooraf aan het concert in de kerk. Reserveren: [email protected] of via de website: www.dekerkvanrozendaal.nl/stichtingvrienden

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen