Poppentheater tijdens het Sprookjesfestival bij Studio26 te Velp

Foto: Studio26 Velp

REGIO – Tijdens het Spookjesfestival zijn er niet alleen activiteiten in Arnhem zelf, ook in de regio van de stad staan er magische dingen te gebeuren. In het theater van Studio26 in Velp kan je 20 oktober genieten van poppentheater.

Smoespot Theater speelt daar de voorstelling  ‘Dunia Tubuh’ (betekenis: lichaamswereld). In dit bijzondere stuk word je meegenomen in de wereld van het lichaam.

Dunia Tubuh

Tijdens deze voorstelling worden de poppen voor de ogen van het publiek langzaam aangekleed en transformeren ze van een lichaamsdeel naar een personage. De voorstelling bestaat uit 3 korte verhaaltjes. Elk verhaal een andere pop en een ander lichaamsdeel.

Smoespot Theater

Smoespot Theater is in 2014 opgericht door Renate Moespot: theatermaker, poppenspeler en bij Studio26 vooral bekend als circusdocent. Renate studeerde af aan ArtEZ in Arnhem.

Programma Dunia Tubuh

Dunia Tubuh is vrijdag 20 oktober 4 keer te bewonderen. Koop nu kaarten voor de voorstelling In de webshop van Studio26. Aan de deur zijn ook beperkt kaarten verkrijgbaar. Tickets kosten 4 euro. De voorstelling duurt 25 minuten en is geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar.

Onderdeel van het Sprookjesfestival

De voorstelling Dunia Tubuh is onderdeel van het Sprookjesfestival. Van 14 tot 22 oktober wordt Arnhem omgetoverd tot sprookjesstad. Theater Studio26 is ook betrokken bij de feestelijke opening van het Sprookjesfestival in de Stadhuishal op 14 oktober.

Poppentheater Dunia Tubuh

 

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen