Culinair genieten bij Restaurant Koetshuis Rhederoord

Foto: Restaurant Koetshuis Rhederoord

DE STEEG – Op het prachtig landgoed Rhederoord ligt het Restaurant Koetshuis Rhederoord. Hier kunt u in een gemoedelijke sfeer heerlijk genieten van biologisch eten met seizoensgebonden producten uit de streek.

Landgoed Rhederoord

Het statige landhuis Rhederoord is gebouwd in 1746 en ligt in De Steeg omgeven door een eigen park, prachtige tuinen en diverse bijgebouwen. Het landgoed verleent met vele sfeervolle ruimtes onderdak aan ruim 450 gasten en heeft 22 hotelkamers.

Het landgoed is 7 dagen per week en 24 uur per dag beschikbaar. Individuele- en zakelijke gasten kunnen er overnachten en/of genieten van een van de heerlijke arrangementen. Ook zijn de mogelijkheden voor een onvergetelijke bruiloft eindeloos.

Restaurant Koetshuis Rhederoord

6-gangen proeverij bij Restaurant Koetshuis Rhederoord

In een oase van prachtige eeuwenoude bomen en een knisperende stilte, aan de rand van de Veluwezoom op Landgoed Rhederoord, is Koetshuis Rhederoord gevestigd. In de maand oktober én november 2017 bieden zij op maandag en donderdag een 6-gangen proeverijmenu, inclusief aperitief aan voor maar €45,– in plaats van €67,–.

Ervaar de passie voor culinaire hoogstandjes

Chef-kok Jeroen van Deursen en de keukenbrigade nemen je mee op een culinaire ontdekkingsreis bij kaarslicht en met hedendaagse, stoere en eerlijke gerechten. Ervaar de passie voor culinaire hoogstandjes bij Koetshuis Rhederoord en garandeer jezelf van een onvergetelijke belevenis! Boek snel dit heerlijke menu.

Restaurant Koetshuis Rhederoord

Te reserveren via www.restaurant-rhederoord.nl/reserveren o.v.v. ‘Gastroktober’. Kom genieten van het beste wat de streek te bieden heeft in een unieke en inspirerende ambiance.

U kunt in het Koetshuis met uitzondering van dinsdag en woensdag de hele week à la carte eten vanaf 17:00 uur tot 21:00 uur. Elke zaterdag en zondag zijn zij geopend voor de lunch vanaf 12:00 uur. Zij werken met eerlijke producten, zoveel mogelijk biologisch en het liefst, dat wat de streek en het seizoen te bieden heeft.

Like ook de Facebookpagina en profiteer van de vele acties!

Hoewel Rhederoord in De Steeg voor bewoners van gemeente Rheden misschien niet de eerste locatiekeuze is om te gaan overnachten is het wel de moeite waard om het eens uit te proberen of tip uw vrienden en familie van buiten de regio wanneer zij de prachtig omgeving komen verkennen, boek dan via heerlijk.nl een diner met overnachting voor maar €69,50.

Actie

Rheden.nieuws.nl hield een ondernemersactie waarbij lezers hun favoriete bedrijf konden nomineren door hen te taggen, op haar Facebookpagina. Restaurant Koetshuis Rhederoord kreeg de meeste stemmen en zij wonnen hiermee deze publicatie, maar bovenal veel waardering.

Reactie Rhederoord: inzenders bedankt!

“Ons team van Restaurant Koetshuis Rhederoord en Conferentiehotel Landgoed Rhederoord is zeer verheugd met de enorme hoeveelheid positieve reacties en het behalen van deze nominatie!”

Restaurant Koetshuis Rhederoord, Parkweg 19,6994 CM De Steeg, telefoon 026-4955358, www.restaurant-rhederoord.nl

Restaurant Koetshuis Rhederoord

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen