Dag van de Mantelzorg in gemeente Rheden en Rozendaal

Foto: Dag van de Mantelzorg

GEMEENTE RHEDEN/ROZENDAAL – Bent u een van de mensen die langdurig zorgt voor een chronisch zieke, gehandicapte of hulpbehoevende partner, ouder, kind of ander familielid, vriend, kennis of buur? En woont u in de gemeente Rheden of Rozendaal?

Dan bent u, als mantelzorger, van harte uitgenodigd voor een ontspannende bijeenkomst zaterdag 11 november op de Dag van de Mantelzorg.

De Dag van de Mantelzorg is voor de gemeenten Rheden en Rozendaal een reden om mantelzorgers een middag van ontspanning te bieden. “Omdat u als mantelzorger voor een ander zorgt, zorgen wij deze middag voor u”. Zorgen voor een naaste is niet vanzelfsprekend en van enorme waarde.
MVT (voor mantelzorg en vrijwillige thuishulp) organiseert deze dag in samenwerking met de mantelzorgcafe’s van Innoforte en Attent Zorg & Wonen. De middag vindt plaats op het sfeervolle Landgoed Avegoor aan de Zutphensestraatweg 2 in Ellecom.

Dag van de Mantelzorg

Een quiz met leuke prijzen en een topzangers

Na een welkom op het Landgoed kunt u gedurende de middag genieten van koffie, thee met lekkernijen een hersenkrakende quiz met mooie prijzen. Daarna kunt u heerlijk luisteren of lekker meezingen bij het optreden van zangeres Judith Peters. U wordt vanaf 13.30 uur verwelkomd en het programma van deze middag eindigt om 16.30 uur. Deelname is gratis.

Aanmelden

Wilt u er bij zijn meldt u dan uiterlijk 27 oktober aan bij MVT Rheden en Rozendaal. Telefonisch: 026 – 370 70 70 (op werkdagen tussen 9.30 – 11.30 uur, andere tijden antwoordapparaat) of per e-mail: [email protected] Inschrijving gebeurt op volgorde van aanmelding.

Vervoer

Wanneer u vervoer nodig heeft om naar deze bijeenkomst te komen of iemand die u vervangt tijdens uw afwezigheid kunt u dat aangeven bij uw aanmelding. Wij zullen dan ons uiterste best doen dit in overleg met u te regelen.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen