Zaterdag 28 oktober Halloween Lichtjesfeest en Spookhuis op Winkelcentrum Calluna in Dieren

Foto: Winkelcentrum Dieren

DIEREN – Volgende week zaterdag 28 oktober Halloween Lichtjesmarkt op Winkelcentrum Calluna! Bij de Zuivelhoeve Dieren is de organisatie al heel druk geweest om het griezelig gezellig te maken!

Het hele plein zal zaterdag de 28ste gezellig aangekleed zijn met kraampjes, lichtjes en natuurlijk verschillende griezels die je de stuipen op het lijf jagen..

Om klokslag 12:00 uur verandert Zuivelhoeve Dieren in Griezelhoeve Dieren en zal de kaasheks jou spooky lekkernijen laten proeven… wat dacht je van een de enige echte Heks’nkaas, Vleermuizenpap en Spinnenpootjes! Dusss… al je durft… lekker komen proeven!

Om iedereen al een beetje in de stemming te brengen hebben we het buiten voor onze winkel al heel spooky en gezellig gemaakt!
Trouwens.. wist je dat de winkels zaterdag 28 oktober tot 21:00u. geopend zijn! Dus kun je overdag niet… kom dan ’s avonds… In het donker komen alle lichtjes nog beter tot hun recht!

Van 16:00 tot 21:00 uur kun je griezelen in een echt spookhuis!

Dit spookhuis wordt georganiseerd door Bospatrouille Dieren! Voor degene die de spooktochten van Bospatrouille kennen, en dat zijn er veel, zullen weten dat dit dus een echt spektakel gaat worden!

Tot zaterdag! #halloweenlichtjesmarktwinkelcentrumdieren

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen