Scrooge zorgt voor vroege kerst met ‘A  Christmas Carol 2.5’

Foto: Rhedelijk Cultureel

RHEDEN – Een cast van jongeren en volwassen musicaltalent is er al een tijdje mee bezig. Evenals regisseur en schrijver Jowin Heemskerk en componist Marije Heemskerk storten zij zich sinds half september op de nieuwe musical ‘A  Christmas Carol 2.5’. Op de dinsdagavond galmen nieuw gecomponeerde kerstklanken door het nieuwe repetitielokaal van Rhedelijk Cultureel.

‘A Christmas Carol’ is in een geheel nieuw jasje gestoken. Broer en zus Heemskerk geven Scrooge een speelse, humoristische en toch ontroerende invulling.

Scrooge wordt in de dagen voor kerst achterna gezeten door Marley en zijn geesten van verleden, heden en toekomst. Een duizelingwekkende transformatie van de chagrijnige, gierige Scrooge tot gevolg. En natuurlijk komen ook in deze versie de geesten weer tot leven. De musical barst van de ludieke vondsten en woordgrapjes, kerstige meezingers en Dickens-achtige wintertaferelen. Scrooge (gespeeld door Michael Addink) maakt een wonderlijke transformatie: van ultieme vrek naar medelevend mens. En op die manier wordt kerst 2017 bij Rhedelijk Cultureel een bijzondere belevenis voor de hele familie!

De voorstelling speelt op twee locaties in de gemeente Rheden. Op vrijdag 8 en zaterdag 9 december vormt de Dorpskerk Rheden het decor van de voorstelling. Op zaterdag 16 december verplaatst de voorstelling zich naar de Dorpskerk Spankeren. Voor meer info over het reserveren van kaartjes (aangeraden vanwege beperkte zitplaatsen) kan iedereen online terecht bij Rhedelijk Cultureel: www.rhedelijkcultureel.nl/christmascarol.

A Christmas Carol 2.5

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen