Is het Dorpshuis van Rheden “Het beste dorpshuis van Gelderland”?

Foto: rheden.nieuws.nl

RHEDEN – Door het forse spandoek bij het Dorpshuis is het waarschijnlijk in Rheden niemand ontgaan dat het Dorpshuis van Rheden als een van de zes beste dorpshuizen is genomineerd in de provincie Gelderland.

Het dorpshuis Rheden is gekozen uit maar liefst 74 Gelderse dorpshuizen! Omroep Gelderland heeft deze verkiezing georganiseerd en besteedt er uitgebreid aandacht aan.

De spanning is nog niet geweken

Op 13 november komt er weer een TV-ploeg van Omroep Gelderland langs om de diverse activiteiten in het Dorpshuis van Rheden in beeld te brengen. Ook worden er straatinterviews in het dorp afgenomen.

Iedereen hoort erbij

Onder het motto ”Iedereen hoort erbij” is er een groot aantal verschillende activiteiten, die in beeld gebracht worden. Ook de samenwerking met instellingen als Siza en Woonzorgnet voor mensen met een beperking komt duidelijk naar voren. Ook Vluchtelingenwerk Oost-Nederland, dat het Dorpshuis Rheden helpt bij de veel besproken integratie, zal in beeld gebracht worden.

Uw stem telt mee

Bij de TV-uitzendingen van Omroep Gelderland is er de mogelijkheid om te stemmen op het dorpshuis dat het meest aanspreekt. Natuurlijk hopen alle betrokkenen bij het Dorpshuis Rheden dat inwoners van de hele gemeente en die van Rheden in het bijzonder, hun waardering laten blijken. Stemmen kan via www.dorpshuisvanhetjaar.nl

9 december: De finale

Een deskundige jury maakt op 9 december de uitslag bekend. Naast de inhoudelijke informatie wegen de uitgebrachte stemmen bij de TV-uitzendingen van Omroep Gelderland stevig mee, stemmen dus!

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen