Speciaal Kerstoptreden Connect Voices

Foto: Connect Voices

ELLECOM – Zondagmiddag 10 december verzorgt Wereldmuziekkoor Connect Voices , een bijzonder kerstoptreden in het prachtige St. Nicolaaskerkje van Ellecom.

Dit optreden wordt georganiseerd vanuit de gedachte dat de drie monotheïstische godsdiensten, het Jodendom, het Christelijk geloof en de Islam, zich het mooist laten verbinden door muziek. Sfeervolle liederen zullen in diverse talen ten gehore gebracht worden.

Het hoofdthema is verbondenheid (connect) en respect voor elkaar.

Naast het optreden van Connect Voices, is er ook een gastoptreden van Senna, een jonge dame die prachtige Arabische liederen vertolkt. Daarnaast zullen enkele liederen muzikaal ondersteund worden door vier koperblazers van Sempre Crescendo uit Laag Soeren.

Deze middag zal de luisteraar de schoonheid van de drie godsdiensten enigszins ervaren en vooral horen, middels verhalen en liederen met  accenten op de christelijke en Arabische cultuur die binnen de kersttijd passen.

Het optreden duurt van 15.00 tot 16.30 uur, waarna een ieder van harte wordt uitgenodigd voor een hapje en drankje.

De toegang is gratis; een vrije gift wordt zeer op prijs gesteld. Om zeker te zijn van een zitplaats is het raadzaam om u via www.connectvoices.nl aan te melden.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen