Komisch duo Brokstukken bij RhederArt in Dieren

Foto: Brokstukken "Maximum Overdrive"

DIEREN – Theater RhederArt in Dieren verwelkomt op zaterdag 18 november het comedyduo Brokstukken. De mannen traden nog niet eerder in Dieren op. Maar daar moest maar eens verandering in komen, want er waren genoeg redenen om ze eens uit te nodigen in de schouwburgzaal van Theothorne.

Op andere plekken hebben Arjan Smit en Chris King Perryman, die het duo vormen, namelijk de nodige successen geboekt. Ze waren finalist op het Leids Cabaretfestival en winnaar van de Cabaret Award in 2006 en 2010.

Brokstukken, opgericht in 2005, speelde op Lowlands, op de Zwarte Cross en op Paaspop. Met hun nieuwe actiekomedie ‘Maximum Overdrive’ bestormen ze nu de theaters van Nederland. In deze absurde en hilarische show nemen de mannen het publiek mee in hun onontkoombaar grappige wereld: een ondeugende, gecontroleerde chaos van gekke typetjes en fysieke sketches. Ze zappen flitsend snel van de ene naar de andere absurde situatie en transformeren van actiehelden tot ‘real life’ cartoonkarakters.

Aanvang 20:00 uur, toegangsprijs €16,–., Theothorne Dieren, Callunaplein 77, kaarten zijn inclusief administratiekosten en een pauzedrankje.

Voor losse kaarten aan de kassa op de avond van de voorstelling betaalt u € 1,00 extra per kaart. Theater RhederArt geeft er de voorkeur aan dat u de kaarten via de website http://rhederart.nl/ bestelt.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen