Concert Thomassen Mannenkoor en Shantykoor Alle Hens

Foto: Thomassen mannenkoor

RHEDEN – Zaterdag 18 november is het jaarlijks najaar concert van het Thomassen Mannenkoor in de Dorpskerk in Rheden. Dit jaar zal het Shantykoor Alle Hens uit Driel haar medewerking verlenen.

De volgende werken worden gezongen door het Thomassen mannenkoor; Die Rote Sarafan, Die Nacht, Kun Liljekonvalje, Le Vent, Die Zwolf Rauber.

Dan zal het Shanty koor de volgende werken zingen; Het lied van Alle Hens, Leave her Johnny leave her, Haarlijntje Boellijntje, O Vissersvrouw, Luid de bel, Uberuns der blaue himmel, Wij schepen in.

Na de pauze vervolgt het Shantykoor met de volgende werken; Fahr mich in die ferne, Allen die willen te kaap’renvaren, Janmaat houdt van zingen, Sailing home, Tango potporri, Anchors away, tot slot wij schepen in.

Het Thomassen mannenkoor sluit af met de volgende nummers; Ei Oechnjem, Trinklied jahrhunderd,Yesterday, Sloop John B en tot slot de Zangersmarch.

Aanvang van het concert is om 19:30 uur en is gratis te bezoeken, er zal aan het eind wel de mogelijkheid zijn om een vrijwillige bijdrage te doen.

shantykoor Alle Hens uit Driel

article
109434
Dubbelconcert in Dorpskerk Rheden
RHEDEN – Zaterdag 18 november is het jaarlijks najaar concert van het Thomassen Mannenkoor in
https://rheden.nieuws.nl/nieuws/109434/concert-thomassen-mannenkoor-en-shantykoor-alle-hens/
2017-11-13T11:56:06+00:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/280/2017/11/13115026/Thomassenmannenkoor.jpg
Dorpskerk Rheden, Shantykoor Alle Hens, Thomassen Mannenkoor
Nieuws