Vrijwilligers gezocht voor Posbank 6×6

RHEDEN – 10 mei aanstaande is het weer zover. Veel lopers en fietsers zullen de Posbank op gaan om  geld in te zamelen voor het KWF Kankerbestrijdingsfonds. De deelnemers trachten minimaal 6 x de top te bereiken.

Vrijwilligers
Een prachtig evenement met een goed doel in onze regio. Buiten deelnemers, en sponsoren zijn er ook veel vrijwilligers nodig om deze dag in goede banen te leiden. 
Wil je een steentje bijdragen als vrijwilliger op deze dag meld je dan aan via [email protected], verdere details zal je dan ontvangen via de Coördinator Vrijwilligers. 
Kijk ook voor meer informatie op: www.posbank6x6.nl 
Eén van de deelnemers van de Posbank6x6 en de Alpe d’HuZes 2013 was Rhedenaar Wouter Rijnbende, lees hier zijn columns terug op weg naar top. 
Doel van de Posbank 6×6 is het inzamelen van geld voor het goede doel. De stichting Posbank 6×6 stelt elk jaar opnieuw vast welk doel dat is. Tot en met 2013 is door de deelnemers en sponsoren van het evenement maar liefst € 25.000 bij elkaar gebracht! Een prachtig bedrag. 
 
Net als in de afgelopen jaren gaat ook in 2014 de opbrengst van de Posbank 6×6 naar team PA, een team van enthousiaste Rhedenaren die voor de 4e keer deelnemen aan de Alpe d’HuZes.

Op de hoogte blijven van ons laatste nieuws via Facebook? Klik HIER en druk op “Vind ik leuk”. Liever via Twitter? Volg ons via @HetRhedenNieuws
Klik HIER wanneer u zich wilt aanmelden voor de nieuwsbrief.
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen