Honkbaljeugd van The Animals kampioen van de derde klasse!

Foto: The Animals

DIEREN – De aspiranten van The Animals moesten er even op wachten. Samen met die van Almere O15. Beide teams eindigden namelijk met een gelijk puntenaantal bovenaan in de derde klasse.

Omdat de mogelijkheid tot het spelen van een beslissingswedstrijd er niet meer was,te koud, te nat; honkbal is niet voor niets een zomersport, en omdat The Animals en Almere in hun onderlinge duels de punten hadden gedeeld hakte de Koninklijke Nederlandse Baseball- en Softbalbond KNBSB de knoop door: beide teams mogen zich kampioen noemen.

Voor het grote Almere met zijn vele softbal- en honkbalteams is een kampioenschap jaarlijkse kost, maar voor het veel kleinere Animals is zoiets een tamelijk bijzondere gebeurtenis.

Volgend seizoen gaat het team, dat onder leiding staat van trainer/coach Erik Kremer, geholpen door Hélène Imhof en Jeroen Werkhoven, naar de tweede klasse. “Lastig, maar niet onmogelijk”, klinkt het optimistisch.

De voorbereiding op het nieuwe seizoen begint over een paar weken. In de zaal, want inderdaad; buiten is het voor honkballers en softballers te nat en te koud…

Wie ook zin heeft om te gaan honkballen of sofballen kan gaan naar de website van The Animals; www.theanimals.nl of stuurt een mailtje naar [email protected] 

Teamfoto: “Staand van links naar rechts: Tygo, Tijmen, Pam, Maaike, Olec, Quinten, Sebastiaan, Timo en Jop; knielend van links naar rechts: Bart en Yenthe”

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen