Afsluiting N786 richting Eerbeek in Dieren op 5,6 en 7 december

Foto: rheden.nieuws.nl

DIEREN – Op 5, 6 en 7 december is de N786 richting Eerbeek in Dieren voor al het autoverkeer afgesloten tussen 9:00 uur en 15:00 uur. De afsluiting is nodig om geluidsschermen te plaatsen op de provinciale weg, ter hoogte van de Kattenberg. De werkzaamheden worden buiten de spitstijden uitgevoerd om hinder voor het verkeer te beperken. Het verkeer wordt plaatselijk omgeleid, zodat de werkzaamheden veilig uitgevoerd kunnen worden.

Alternatieve routes

Doorgaand verkeer via N786 richting Eerbeek, bedrijventerrein Rinaldostraat en het Kanaal 1 wordt vanaf Arnhem en Zutphen omgeleid via de N348 Burgemeester de Bruinstraat – Harderwijkerweg – Imboslaan en Kanaalweg.

Hulpdiensten

Met de hulpdiensten zijn afspraken gemaakt om de bereikbaarheid 24 uur per dag te garanderen.

Navigatie uit en houden aan omleidingsroutes

Werken aan de weg is altijd tijdelijk, en kan helaas niet zonder verkeershinder. Iedereen wordt verzocht zich aan de officiële omleidingsroutes te houden. Deze staan op bereikbaargelderland.nl en worden met borden aangegeven. Dit vermindert de verkeersoverlast, is veiliger en beter voor het milieu.

Traverse Dieren

In Traverse Dieren werken provincie en gemeente aan het verbeteren van de doorgaande weg om de filedruk te verminderen. Het gehele gebied rond het station wordt verbeterd en veiliger gemaakt. Dit heeft een grote impact op Dieren en de inwoners waardoor weggebruikers gebruik moeten maken van alternatieve routes. De provincie en de gemeente werken nauw samen om de verkeershinder zoveel mogelijk te beperken

Contact

Traverse Dieren is een samenwerking van Provincie Gelderland, gemeente Rheden en ProRail.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen